Workshop digiscoping - House of Outdoor & Optics
Workshop digiscoping - House of Outdoor & Optics Ida Verkerk

Workshop digiscoping, fotograferen door een telescoop

zaterdag 10 juni 2023 10:30 tot 15:00

De prachtige beelden vastleggen, welke u observeert in de natuur door uw telescoop? Wat is daarvoor nodig en wat is mogelijk of onmogelijk.
Bent u nieuwsgierig of bent u reeds in het bezit van een telescoop en wilt u meer dan alleen observeren?
Een basis workshop digiscoping is dan echt iets voor u. Tijdens deze workshop Digiscoping van House of Outdoor & Optics wordt de techniek uitgelegd en krijgt u tips en tricks. Bent u reeds in het bezit van een telescoop neemt u deze dan mee.
Het programma van de workshop digiscoping bestaat uit een stukje theorie en uitleg over digiscoping en de daarbij behorende apparatuur ondersteund door een PowerPoint presentatie. Daarna een eenvoudige lunch om vervolgens in praktijk de opgedane kennis uit te oefenen, in het mooie park van ‘Buitenplaats Doornburgh’. Na de praktijkoefeningvolgt een evaluatie en afsluiting van de workshop. De aanvang van de workshop is om 10.30 en eindigt rond 15.00 uur. De workshop wordt gegeven door Rob Kempers, fotograaf en Optic Specialist bij House of Outdoor & Optics. De deelname is kleinschalig om u voldoende aandacht te kunnen geven. Meer informatie en aanmelden via de website www.houseofoutdoor.nl of in de winkel House of Outdoor & Optics, Diependaalsedijk 14, Maarssen


Locatie