Donderdag 19 juli 2018

ONDERNEMEND ERA Ritter Makelaardij valt opnieuw in de prijzen

STICHTSE VECHT > ERA Ritter Makelaardij is in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de jaarlijkse ERA Awards. Nadat zij vorig jaar de landelijke Award voor ‘Beste Online Marketing’ in ontvangst mochten nemen, dit jaar kregen zij de ERA Award in de categorie ‘ERA’s netwerk Services’.

ERA Ritter Makelaardij uit Stichtse Vecht maakt deel uit van de ERA-groep, een samenwerkingsverband van zo’n 3.000 kwaliteitsmakelaars in ruim 30 landen. Het Nederlandse netwerk telt ruim 130 makelaarskantoren. Jaarlijks komen zij bijeen om elkaar te ontmoeten, om ervaringen uit te wisselen en om van elkaar te leren hoe zij hun klanten nóg beter van dienst kunnen zijn. Tijdens deze bijeenkomsten worden elk jaar prestigieuze prijzen uitgereikt in verschillende categorieën.

Erwin Ritter: “Het is een groot voordeel om onderdeel te zijn van zo’n groot landelijk netwerk. Onze klanten profiteren op verschillende manieren van dit grote netwerk. De woningen zijn beter en breder vindbaar, er zijn unieke verkoopinitiatieven en we bieden klanten met onze ERA-werkwijze al met al extra gemak en service.”

65% van de kopers komt uit de eigen regio en daarmee dus 35% van buiten. Het landelijke netwerk van samenwerkende ERA-makelaars betekent dus ook 35% méér potentiële kopers voor de woningen van onze klanten. Door dit grotere bereik worden woningen gemiddeld sneller en beter verkocht. En dàt is precies waarom ERA Ritter Makelaardij zoveel waarde hecht aan de samenwerking met andere ERA-makelaars. Erwin Ritter: "Juist ook om dat een groot deel van de huizenkopers van buiten de eigen regio komt, is het doorverwijzen van klanten enorm van belang.”

Volgens de jury maakte ERA Ritter Makelaardij dan ook het best gebruik van het brede ERA netwerk door een record aantal doorverwijzingen naar andere ERA Collega ’s. En die uitstekende prestatie zorgde ervoor dat Erwin Ritter uit handen van ERA directeur Paul van der Putten deze mooie prijs mocht ontvangen. “Deze prijs is een super prestatie van ons hele team. Daar zijn wij supertrots op en het motiveert om ook in 2018 weer net zo actief als altijd door te gaan!”, aldus Erwin Ritter.

2 REACTIES

Klasse15 februari 2018 om 22:40

Gefeliciteerd !

Super makelaar!

En ik spreek uit ervaring !

saagstree16 februari 2018 om 8:34

Onbegrijpelijk.
Toeval weer ff in de krant.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden