Vrijdag 17 augustus 2018

ONDERNEMEND Vrolijke voorjaarskamer in Bison Shopping Center

MAARSSENBROEK > De koude dagen zijn zo goed als voorbij en het voorjaar staat weer voor de deur. Bij BISON Shopping Center houden we van voorjaar en dat de warmere dagen er weer aan komen, moet gevierd worden.

Daarom hebben wij op de 1e etage een ruimte omgetoverd tot voorjaarskamer. Een vrolijke en kleurrijke ruimte waar kinderen hun ogen uitkijken.

Op donderdag 15 maart om 14:00 uur wordt de voorjaarskamer onthuld. Deze is dan tot 17.00 uur geopend. Daarna is de bonte en gezellige etalage tot en met zaterdag 16 juni te bezichtigen. Kom langs en geniet van de pastelkleuren, bekende boerderijdieren en bewegende elementen.

Heel binnenkort voegen we nog een bijzonder element toe aan de voorjaarskamer: want bij de mooie beelden hoort ook een mooi verhaal. Met een druk op de knop kunnen kinderen dan luisteren naar het verhaal achter alle voorjaarsdieren. De voorjaarskamer is alle dagen te bezichtigen maar alleen geopend op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart voor ons Paasevent. Dan kun je ook een leuke foto maken samen met de Paashaas. De voorjaarskamer bevindt zich naast de Zeeman op de eerste etage van het winkelcentrum in Maarssenbroek.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden