Donderdag 21 maart 2019

ONDERNEMEND 16 oktober Meet & Greet bij kinderopvang PetitPetit in Breukelen

BREUKELEN > Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen op één van onze locaties? Altijd al meer willen weten over de kinderopvang? Over Kinderopvang PetitPetit in het bijzonder, over onze missie, over leren en werken? Loop dan dinsdag 16 oktober 2018 tussen 19:30 en 21:00 uur bij ons binnen, want dan delen onze medewerkers hun kennis en ervaring graag met jou! Bovendien kun je een korte workshop handlettering volgen! Kom je ook? Het is op de Heycoplaan 15 in Breukelen.

Waarom PetitPetit?

PetitPetit staat voor plezier, vertrouwen, ervaring en ontwikkeling en ontzorging, voor alle kinderen, ouders en medewerkers. We zijn een kleine kinderopvangorganisatie met een ontspannen en huiselijke sfeer. Iedereen kent elkaar. De groepsruimtes zijn sfeervol en licht. De medewerkers en kinderen zijn veel buiten te vinden in het speelbos, op het ruime peuterplein of het speciale babyplein. Bij ons is er veel ruimte voor lokaal ondernemerschap. Als medewerker krijg je veel verantwoordelijkheid en mogelijkheid voor eigen initiatief. Je krijgt veel vrijheid om met het team een activiteiten programma op te stellen en er op uit te gaan met de kinderen. Ontwikkeling en persoonlijke groei vinden wij belangrijk voor onze kinderen en voor onze medewerkers. Je krijgt de kans om trainingen te volgen en je krijgt coaching on the job.

Je bent welkom!

Interesse of meer info? Ga dan naar www.petitpetit.nl of stuur een appje naar 06-30558573. Dan nemen wij contact met je op!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden