Woensdag 26 juni 2019

ONDERNEMEND Hoogwaardige oogzorg en de mooiste brillen bij Reyer Lafeber

LEIDSCHE RIJN > Voor een oogmeting of (preventief) oogonderzoek bij Reyer Lafeber aan de Parijsboulevard moet u even de tijd nemen want de gediplomeerde en ervaren opticiens en optometristen laten niets aan het toeval over en zijn altijd op zoek naar de beste kijkoplossing. Dat kan brillenglazen zijn, contactlenzen of misschien zelfs een ooglaserbehandeling of implantlenzen. De mogelijkheden vandaag de dag zijn immers eindeloos en wat voor de een geschikt is, kan voor de ander totaal ongeschikt zijn.

Die excellente oogzorg wordt in deze unieke winkel gecombineerd met de mooiste collecties monturen en zonnebrillen en heel veel gezelligheid. Wie er op zaterdag al eens is binnengelopen, heeft misschien al een stukje van de inmiddels beroemde taart geproefd en zeker genoten van een heerlijk kopje espresso, latte of cappuccino van Nespresso.

Regelmatig nodigen Reyer en Liezel Lafeber ambassadeurs van de mooiste en bekendste merken uit om hun collectie te presenteren.

Komende zaterdag is dat het Oostenrijkse merk Andy Wolf dat populair is bij wereldsterren als Rihanna en Bella en Gigi Hadid maar ook veel tijd en aandacht besteedt aan de zorgvuldige productie van alle ontwerpen. Niet voor niets worden deze brillen allemaal in Europa gemaakt. Deels in Oostenrijk en deels in de Franse Jura waar ervaren specialisten en handwerkers de brillen en zonnebrillen tot in perfectie afwerken.

De collectie is zeer uitgebreid en gaat van trendsettend tot trendvolgend met altijd dat herkenbare handschrift dat het merk al zoveel fans bezorgd heeft. Komende zaterdag dus te bewonderen bij Reyer Lafeber aan de Parijsboulevard.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden