Woensdag 26 juni 2019

ONDERNEMEND Kia-rijders goed voorbereid de winter in dankzij de jaarlijkse MijnKia Testdag bij Kooijman Utrecht!

LEIDSCHE RIJN > Op zaterdag 10 november a.s. vindt bij alle Kia-dealer Kooijman Utrecht de 12e editie van de landelijke MijnKia Testdag plaats. Op die dag kan iedereen gratis zijn of haar Kia op 10 vitale punten laten controleren.

De MijnKia Testdag, standaard gehouden op de tweede zaterdag van november, staat bij veel Kia-rijders genoteerd op de kalender. Het gratis uit laten voeren van deze check op 10 vitale punten is hét moment is om met een gerust gevoel goed voorbereid de winter in te gaan. Deze actie pas goed binnen het overkoepelende concept van ‘Promise to Care’; er is die dag van alles te beleven bij de Kia-dealer waarmee Kia duidelijk wil maken dat haar klanten haar erg dierbaar zijn.

Tijdens deze Testdag wordt het motoroliepeil, multi-riem, koelsysteem, de accu, het remsysteem, de verlichting, de banden, de wielophanging inclusief de stuurrichting en de uitlaat-en ophangrubbers en het zicht aan een uitgebreide controle onderworpen. Daarnaast adviseert de Kia-dealer klanten over mogelijke verbeterpunten aan hun auto en kan er ter plekke een afspraak voor een reparatie gemaakt worden.

Deze check ter waarde van €19,95 is voor Kia-rijders geheel gratis. Klanten die deze wintercheck laten uitvoeren ontvangen dit jaar ook een limited edition Kia-stamper, waarmee gegarandeerd echt winterse gerechten gemaakt kunnen worden.

Kia-rijders kunnen zich voor de MijnKia Testdag aanmelden door een afspraak te maken via MijnKia of door rechtstreeks contact op te nemen met de Kia-dealer of Kia-reparateur.

Kooijman utrecht

Meijewetering 39

3543 AA UTRECHT

030 26 60 044

info@kooijmanutrecht.nl

www.kooijman-autogroep.nl/vestigingen/utrecht/

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden