Woensdag 19 december 2018

ONDERNEMEND Slim Slim voor betere gezondheid

VREELAND > Slim Slim, gevestigd in Vreeland (Stichtse Vecht), richt alle aandacht op uw persoonlijkheid: uw gewoontes, eetpatroon en uw gezins- en werksituatie.

We werken stap voor stap naar uw doel toe en zorgen ervoor dat u genoeg steun en kennis krijgt om door te blijven gaan en niet op te geven.

Ons leven bestaat uit verleidingen en aangeleerde (eet)gewoontes. Internet is overspoeld met tegenovergestelde informatie. Heel vaak zien we door de bomen het bos niet meer. Veel diëten helpen maar tijdelijk en vaak veroorzaken ze het jo-jo effect. Slim Slim helpt u naar een gezond gewicht zonder shakes, pillen en crashdiëten.

Het is bewezen dat de gezonde leefstijl (combinatie van gezond voedingspatroon, bewegen en ontspanning) een positieve effect heeft op preventie van diabetes, hart- en vaatziekten. Ongeveer 40% van alle gevallen van kanker voorkomen kan worden door het bewegen en gezond eten. Dus ja, de voeding heeft invloed op ons leven, maar ook op het leven van onze kinderen. U kunt echt het verschil maken.

Bij Slim Slim kunt u een los consult aanvragen, voordelig jaarabonnement afsluiten, bepaalde trajecten volgen of eigen traject opstellen. Ook duo consulten zijn mogelijk indien u samen met uw partner, familielid of vriend(in) aan jullie gewicht en leefstijl wilt werken. De keus is volledig aan u!

Omdat Slim Slim bij de Beroepsvereniging Gewichtsconusconsulenten Nederland aangesloten is, worden de consulten door meest verzekeraars (aanvullend) voor een groot deel vergoed.

Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of bezoek de website op www.nuchterafvallen.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN



© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden