Zaterdag 21 september 2019

ONDERNEMEND Mode Weekend bij Reyer Lafeber The Optical Society

LEIDSCHE RIJN > Reyer Lafeber aan de Parijsboulevard in Leidsche Rijn Centrum is geen gewone optiekzaak. De eigenaren noemen het zelf graag een sociëteit en wie er binnenkomt denkt wellicht in een chic restaurant of een fraaie club beland te zijn.

De inrichting met veel kunst en een schitterende vleugel midden in de winkel, zorgt voor een bijzondere sfeer net als de Nespresso koffie en de taarten van Ma Bella Cakery. Maar hoewel de inrichting verrassend is, gaat het hier toch in de eerste plaats om uitmuntende oogzorg en de mooiste collecties monturen en zonnebrillen in de regio.

De winkel is nu een paar maanden open en al een begrip in Utrecht en wijde omgeving. Regelmatig worden er in het weekend speciale shows met exclusieve merken georganiseerd. Komend weekend is dat het modehuis Celine.

Op zaterdag en zondag vindt u bij Reyer Lafeber de gehele collectie met alle monturen en zonnebrillen van dit gerenommeerde Italiaanse modemerk. Nog niet eerder was deze collectie in zijn geheel in Nederland te bewonderen.

Houdt u van mode en is een bril of een zonnebril voor u ook een modeaccessoire dan mag u deze show bij bij Reyer Lafeber The Optical Society niet missen.

De winkel is zeven dagen per week geopend. Op zaterdag de gehele dag en zondagmiddag vanaf 12.00 uur.

Uiteraard bent u er ook welkom voor een professionele oogmeting door gediplomeerde en ervaren opticiens en optometristen.

Kijk op www.reyerlafeber.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden