Dinsdag 17 september 2019

ONDERNEMEND VIOS en Van Ekris gaan door

MIJDRECHT > Vrijdag 1 maart jl. hebben Toyota dealer Van Ekris Mijdrecht en Muziekvereniging VIOS Mijdrecht hun samenwerking voor een extra jaar verlengd. Van Ekris is al een aantal jaar trouwe sponsor van VIOS en ook dit jaar hebben zij besloten om deze samenwerking voort te zetten. Op de foto de heren Ferry van Ekris (links) en VIOS-voorzitter John Mayenburg (rechts) bij het nieuwste model.

Van Ekris zal er ook dit jaar voor zorgen dat zij voor de veiligheid voorop rijden bij de Oranjeparade op Koningsdag. Met een van de allernieuwste hybride modellen van Toyota zal de optocht door Mijdrecht geleid worden. Uiteraard kunnen de nieuwe modellen van Toyota ook bewonderd worden in de showroom aan de Industrieweg.

Naast de verlenging van deze sponsordeal houdt VIOS op 6 april a.s. haar Seizoenpresentatie, waar zij een voorproefje zullen geven van wat alle afdelingen binnen de vereniging laten zien dit seizoen. Kaarten zullen aan de deur te koop zijn, voor kinderen t/m 12 jaar kosten deze € 2,50 en voor iedereen vanaf 13 jaar € 4,00. De aanvang in Sporthal De Phoenix is 19.30 uur.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden