Maandag 16 september 2019

ONDERNEMEND Nationale Restaurant Week bij Balijepark

DE MEERN > Wil je luxe uit eten voor een vriendelijke prijs? Dan is Nationale Restaurant Week, van maandag 11 maart t/m woensdag 27 maart, het ideale moment.

Balijepark restaurant in De Meern kreeg afgelopen jaren tijdens deze speciale actieperiode gemiddeld een 9,2 van haar gasten en staat daarmee in de top 5 restaurants van de provincie Utrecht.

Chef-kok en eigenaar Julien van Stokkem over de waardering van de gasten: “Die mooie score willen we dit jaar natuurlijk overtreffen. Hoe? Om te beginnen wordt iedereen ontvangen met een amuse van tomatentartaar, watermeloen en basilicum. Daarna kun je kiezen uit pure gerechten waarin je de lente al proeft, zoals heek met komkommer en hangop, coquilles met venkel en limoen of lamsrack met pancetta en enoki. Verder verklap ik nog niet teveel, kom vooral langs en laat je verrassen. Wij beloven je een heerlijke avond.” Tijdens de Restaurant Week serveert Balijepark een 3-gangenlunch voor 27,50 euro en een 3-gangendiner voor 31,50 euro. De lunch en het diner zijn uit te breiden naar 6 gangen en worden, indien gewenst, geserveerd met bijpassende wijnen. Reserveren in de nationale restaurantweek kan via www.balijepark.nl of telefonisch via 030 6621254. Lukt het je niet om tijdens de Restaurant Week een tafeltje te bemachtigen? Kom gerust langs op een ander moment. Balijepark heeft elke 4 à 5 weken een nieuwe kaart. Of probeer de High-Tea of High-Wine; de recensies op internet zijn lovend. Balijepark is 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur, op dinsdag vanaf 17:30 uur.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden