Maandag 23 september 2019

ONDERNEMEND DITA Eyewear show bij Reyer Lafeber The Optical Society

LEIDSCHE RIJN > Van vrijdag 15 t/m zondag 17 maart organiseert Reyer Lafeber aan de Parijsboulevard in Utrecht een DITA Eyewear show. Tijdens de show zullen wij de gehele DITA-collectie in huis hebben. Daarnaast zal DJ Dos Santos op zaterdagmiddag live draaien in onze bijzondere winkel aan de Parijsboulevard.

De collecties van DITA voor mannen en vrouwen zijn geïnspireerd op de stijl van de jaren 50 tot en met de jaren 80, met gebruikmaking van moderne materialen en vormen. DITA onderscheidt zich in kwaliteit, uiterlijk en pasvorm. Het oog voor detail en materiaal bij DITA zijn ongekend.

Het team van ontwerpers, research en ontwikkeling naar materialen en het aantal maanden dat nodig is om een DITA- montuur te maken is direct voelbaar wanneer een DITA bril in de handen wordt gehouden. Daarom worden de ontwerp- en productienormen van DITA beschouwd als de maatstaf voor veel andere luxe brilmerken. DITA staat wereldwijd om de hoge kwaliteit en het gebruik van edelmetalen. DITA is co-sponsor van het Red Bull racing team en Max Verstappen draagt vanzelfsprekend zelf ook een DITA.

Tijdens de DITA Eyeware show is er op zaterdag een demonstratie van niche parfums. Extravagante en zeer exclusieve parfumhuizen zoals Amouage, Xerjoff, Tiziana Terenzi, Sillage, Moresque en Lalique zijn dan vertegenwoordigd en verkrijgbaar aan de Parijsboulevard 89 te Utrecht.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden