Zondag 22 september 2019

ONDERNEMEND Primera Kwakkenbos wordt Primera Kalverstraat

HARMELEN > Vanaf 1 april heeft Primera Kwakkenbos een nieuwe eigenaar. De winkel gaat verder onder de naam Primera Kalverstraat. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde gezichten, die de klanten altijd persoonlijk, gezellig en goed helpen. En met een steeds breder assortiment, om optimaal in de wensen van de klanten te kunnen voorzien.

18 jaar ondernemerschap

Claudia Kwakkenbos vertelt: “na ruim 11 jaar Primera en 18 jaar ondernemerschap bij ING en PostNL heb ik besloten de met onze klanten en team opgebouwde winkel over te dragen. Ik ben namelijk al enige tijd actief betrokken bij Kwakkenbos BV, waar ik de functie van Hoofd Finance & Control ga invullen.”

Vertrouwde winkel in de buurt

De nieuwe eigenaar is Gerda Klunder uit Houten. Zij is al goed bekend met Primera, want zij is bijna 7 jaar eigenaar van de Primera in Winkelcentrum Het Rond in Houten. “Primera Kalverstraat blijft de winkel waar je terecht kunt voor onder andere wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, kansspelen, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges”, aldus Gerda.

Verlanglijstje

Sinds een aantal maanden kun je bij Primera Kalverstraat ook terecht voor speelgoed, nadat de speelgoedwinkel is gestopt. “Wist je dat kinderen bij ons in de winkel een verlanglijstje kunnen maken door met een tablet foto’s te maken van wat ze graag willen hebben? Wij houden vervolgens bij welke cadeautjes voor hen worden gekocht, zodat ze niets dubbel krijgen”. Gerda besluit enthousiast: “ik kijk er naar uit kennis te maken met de Harmelenaren en samen met het vertrouwde team te werken aan een nog fijnere winkel.”

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden