Zondag 15 september 2019

ONDERNEMEND De Keizer Vechtstreek Makelaars in nieuw pand in Maarssen

MAARSSEN > Een betere reclame voor een makelaar is er eigenlijk niet. Zelf een kantoor op een mooie locatie geeft toch een stukje vertrouwen in de vakkennis en service. En de keus van De Keizer Vechtstreek Makelaars voor het historische pand op de hoek Breedstraat/Bolensteinsestraat in hartje Maarssen is een schot in de roos.

‘We merken het nu al dat er meer aanloop is en dat klanten ons weten te vinden’, zegt Reinier Rijke over de nieuwe alliantie tussen de twee gerenommeerde kantoren van De Vechtstreek en de Keizer Makelaars, nu samen in een nieuw kantoor. Het idee om samen verder te gaan was eigenlijk snel beklonken tussen de twee maleraars, die elkaar prima aanvullen en versterken.

‘Teneinde ons marktaandeel in de regio Maarssen nog verder te vergroten en nog meer kennis en een groter netwerk binnen onze organisatie te verkrijgen, gaan wij als De Keizer makelaars Maarssen een alliantie aan met het gerenommeerde makelaarskantoor De Vechtstreek makelaars’, aldus algemeen directeur Frank Verveer.

‘Onze makelaars Paulus Luykx, Reinier Rijke, Merel van der Kammen, Huib Eijlander en onze commerciële binnendienstmedewerksters Angela Hekker en Joke Kalse zullen als vanouds van dienst zijn. Wij hebben er alle vertrouwen in en zijn ervan overtuigd met deze samenwerking een nieuwe stap te hebben gezet naar de toekomst, met behoud van de kwaliteit, persoonlijke inzet en betrokkenheid die je van ons gewend bent.

Bij deze nieuwe samenwerking hoort een bijzondere vestiging. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij in het hart van Maarssen een gezamenlijke vestiging betreden aan de Breedstraat 16.’

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden