Dinsdag 22 oktober 2019

ONDERNEMEND Het kopen van een ijsblokjesmachine

REGIO > IJsblokjesmachines worden vaak gebruikt in de horeca om ijsblokjes te produceren waarmee de glazen drinken van klanten lekker koel worden gemaakt. Een ijsblokjesmachine van Horecatraders.com kan gebruikt worden in een restaurant of hotel, maar HorecaTraders biedt tevens kleine varianten aan waarvan u thuis gebruik kunt van maken. Op de site van HorecaTraders worden deze machines aangeboden, het biedt een overzicht van bekende leveranciers zoals Bartscher, Brema, Combisteel, Polar en Whirlpool. Deze producenten creëren duurzame apparaten, die hoogwaardig worden bevonden.


Het vergelijken van ijsblokjesmachines

HorecaTraders biedt veel ijsblokjesmachines aan, wat het lastig maakt om een keuze te maken. Desondanks biedt de site de optie aan om alle machines te filteren op basis van merk en prijs. Daarnaast kunt ook aangeven hoe alle producten gesorteerd moeten worden, u kunt het bijvoorbeeld op laagste prijs eerst zetten. In totaal zijn er 74 verschillende ijsblokjesmachines te vinden op HorecaTraders, waarvan de goedkoopste €159 kost. Bij het keuze maken tussen alle machines kunt u kijken naar verschillende kenmerken. U kunt bijvoorbeeld focussen op de vorm van het ijsblokje, wat vierkant, hol of kegelvormig kan zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om te kijken naar het gewicht van de ijsblokjesmachine of de capaciteit van het apparaat en inhoud van de bunker. Bent u de eigenaar van bijvoorbeeld een restaurant of hotel, dan is het slim om een formule aan te houden. Per 100 glazen hebt u namelijk ongeveer 7 kilogram ijsblokjes nodig, al hangt dit af van de grootte van de gebruikte glazen.


Polar IJsblokjesmachine

Bent u de eigenaar van een klein restaurant of hotel in Leidsche Rijn of Stichtse Vecht dan is het goed mogelijk dat de Polar IJsblokjesmachine 15kg/24 uur een perfecte keuze is voor u. Dit apparaat heeft een roestvrij staal behuizing, wat eenvoudig schoon te maken is. Bovendien kunt u 3 verschillende maten ijsblokjes instellen, wat geproduceerd worden als kubussen. U kunt kiezen uit kleine, middelgrote of grote kubussen. Ze worden gemaakt in stapels van 12, dit duurt 10 minuten per lading. Als het ijsblokjesmachine van Polar 24 uur gebruikt wordt dan zal het 15 tot 17 kilogram aan ijsblokjes produceren, waarmee circa 230 glazen gevuld kan worden als u de eerder genoemde formule aanhoudt. Het gewicht van het apparaat is 18 kilogram en heeft een capaciteit van 2 kilo. De afmetingen zijn 415 millimeter hoog, 365 millimeter breed en 420 millimeter diep. Het is tevens leverbaar met een scoop.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden