Zaterdag 21 september 2019

ONDERNEMEND Rolf Spectacles Event bij Reyer Lafeber the Optical Society

LEIDSCHE RIJN > Hoch in den Bergen Tirols werden von einem kleinen Familienbetrieb hochwertige und sehr leichte Brillenfassungen aus Holz, Stein und Holz Kombination und Horn in Handarbeit hergestellt. Ein Schwerpunkt der Firma ROLF Spectacles besteht darin, Trends im Design zu setzen und neue Ideen zu verwirklichen.

De innovatieve natuurlijke brillen van Rolf komen uit het hart van Tirol. Het brillenmerk heeft een robuuste, karakteristieke collectie met 100% natuurlijke monturen. Elke ROLF-bril is handgemaakte liefdesverklaring aan het vak en aan u als brildrager.

ROLF startte in 2007 als een project in een kelder in Tirol. Er was nog geen hightech beschikbaar dus persten we ons eerste montuur met behulp van een melkmachine. Na twee jaar ontwikkelen stond ROLF voor het eerst op de beurs in München, slechts een paar maanden later werd een ROLF-bril Oscar genomineerd voor de Silmo d’Or in Parijs. Sinds 2009 won ROLF al meer dan 50 prijzen voor zijn houten, stenen, hoornen en sinds kort ook titanium monturen.

Aankomend weekend is daarom de gehele Rolf collectie beschikbaar bij Reyer Lafeber The Optical Society aan de Parijsboulevard. Kom genieten van deze mooie brillen en onze Oostenrijkse schnapjes en hapjes! ‘Kom gerust langs om deze schitterende collectie te bekijken, ik heet u van harte welkom in onze sociëteit’, aldus Reyer Lafeber

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden