Woensdag 13 november 2019

ONDERNEMEND Boomer uit film Wonder Park op bezoek bij kids-in The Wall

LEIDSCHE RIJN > Boomer, de blauwe beer uit de nieuwe familiefilm Wonder Park, is op 6 april op bezoek bij het Utrechtse speelparadijs in The Wall. Boomer is vanaf 15:00 tot 16:00 te gast. In samenwerking met de filmstudio geeft men ook nog een grote prijs weg: toegang voor twee kinderen en twee volwassenen tot de meet & greet op 6 april en het gezelschap mag op zondagochtend 7 april naar de landelijke première van de film in Pathé Arena in Amsterdam.

Entertainmentprogramma

Kids-in is onderdeel van het totaalconcept Play-in. Er zijn naast het speelparadijs ook een fun climbing klimhal (Climb-in) en een van de grootste trampolineparken van Europa (Jump-in) gevestigd. Jump-in beschikt over bijvoorbeeld trampolinefitness en een Live DJ Clubavond. Het speelparadijs Kids-in zet sterk in op entertainment voor kinderen tot twaalf jaar.

Woordvoerder Micha Reij: “Wij zoeken bewust naar entertainment van hoog niveau, zoals ook dit keer weer. De hoofdprijs, de toegang bij ons en de landelijke première, is via Facebook (@playinutrecht.nl) te winnen. Op 6 april houden we ook nog een kleurwedstrijd. We kijken ook al naar de meivakantie wat entertainment betreft, maar die informatie volt spoedig via onze eigen social media-kanalen.” De meet & greet, inclusief kleurwedstrijd, is inbegrepen bij de entreeprijs tot Kids-in.

Wonder Park

WONDER PARK vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June werkelijkheid wordt. Met de stemmen van o.a. Stefania (June), Jan Kooijman (pap), Tim Douwsma (Peanut), Peggy Vrijens(Greta), Matheu Hinzen (Banky), Jannemien Cnossen (mam), Frans Limburg (Boomer), Murth Mossel (Gus) en Roué Verveer (Cooper). WONDER PARK draait vanaf 12 april in de bioscoop in 3D, in de originele en Nederlands gesproken versie.

Play-in

Play-in is gevestigd aan de Hertogswetering 173 in Leidsche Rijn en is zowel vanuit de woonwijken als de snelweg A2 makkelijk en snel bereikbaar. Alle drie de onderdelen (Kids-in, Jump-in, Climb-in) zijn dagelijks geopend. Voor actuele openingstijden kijk op www.play-inutrecht.nl. Play-in is onder @play-inutrecht.nl zeer actief op social media. Tevens is er een nieuwsbrief beschikbaar om op de hoogte te blijven van alles rondom het entertainmentcentrum.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden