Zondag 17 november 2019

ONDERNEMEND UltraShape is het veilige alternatief voor liposuctie.

WOERDEN > Finesse Bodyline Clinic in Woerden was in 2007 de eerste kliniek die ging werken met UltraShape, het medische systeem dat vetcellen vergruist door middel van ultrahoge geluidsgolven.

Cor: “UltraShape is het veilige, pijnloze alternatief voor een liposuctie. Het is uiterst effectief bij het verwijderen van hardnekkig opgeslagen vet, denk aan love handles, vetophopingen rond de bh-bandjes, een buikje en borstvorming bij mannen. Het is geen operatie, er zijn geen bijwerkingen en het effect is blijvend. Vetcellen die vergruisd zijn, komen niet meer terug, want je maakt maar tot je achttiende vetcellen aan.

Cor: “Onze behandelwijze werkt in vier stappen: eerst wordt de huid voorbehandeld met Velashape-apparatuur om de huid te verstrakken, dan worden met UltraShape de vetcellen vergruisd en vervolgens stimuleren we met Hypoxitherapie de afvoer van de vrijgekomen afvalstoffen via de stofwisseling. We zoeken naar de oorzaak van de vetopslag, die kan liggen in leefstijl, voeding, schildklierproblemen, medicijngebruik, diabetes en hormonale invloeden. We geven dus veel advies, we doen meer dan alleen maar ‘pulsen schieten’.”

Finesse Bodyline Clinic

Pompmolenlaan 19a

3447 GK WOERDEN

T 0348 409 199

www.finessebodylineclinic.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden