Zondag 22 september 2019

ONDERNEMEND Mieke Kerkhof houdt op woensdagavond 10 april haar lezing Het leven rond bij Barbara Uitvaartverzorging in Vleuten

Lezing van gyaecoloog en schrijfster Mieke Kerkhof
Mieke Kerkhof houdt op woensdagavond 10 april haar lezing “Het leven rond” bij Barbara Uitvaartverzorging in Vleuten.

VLEUTEN > Mieke Kerkhof (1962) - geen pseudoniem - studeerde geneeskunde in Utrecht en specialiseerde zich in Rotterdam in de gynaecologie. Zij is twintig jaar gynaecoloog in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch.

Er zijn namelijk twee zekerheden in het leven: de geboorte en de dood.

Over het thema geboorte heeft Mieke Kerkhof, geboren en getogen in Enter, geschreven in haar eerste boek. In haar vak heeft ze vooral te maken met het begin van leven, maar soms ook met een einde.

Zij bundelde haar verhalen in ‘Even ontspannen, mevrouw‘. In het boek ‘Klaar is Kees‘ behandelt ze de andere zekerheid, de nietsontziende dood.

Mieke Kerkhof vertelt in de lezing ontroerende verhalen over het levenseinde, analyseert overlijdensadvertenties, citeert Willem Wilmink en Annie MG Schmidt. Er mag gesnotterd worden, maar de lach zal hoogtij vieren.

Naast gynaecoloog is zij schrijfster van columns en korte anekdotes, zoals de vele ‘Ikjes’ In de NRC.

De inloop is vanaf 19:00 uur bij Barbara Uitvaartverzorging Vleuten aan de Nieuwe Vaart 5, waar u welkom wordt geheten met een kop koffie of thee. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van wat lekkers.

De lezing begint om 19:30 uur en de toegang is gratis.

Laat u even weten of u komt via: thea.visser@barbarauitvaart.nl of 030-296 66 66.

Barbara Uitvaartverzorging

Nieuwe Vaart 5

3451 AH Vleuten

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden