Maandag 16 september 2019

ONDERNEMEND 13 april is de tuininspiratiedag bij Intratuin Leidsche Rijn

LEIDSCHE RIJN > De lente is begonnen! Dit is het perfecte moment om te beginnen met het maken van tuinplannen. Laat je inspireren door de nieuwste voorjaarstrends en kom sfeer proeven bij Intratuin Leidsche rijn. Tijdens de Tuin Inspiratie Dag op zaterdag 13 april van 10:00 – 16:00 uur zijn er verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen, zoals de workshop “Paasarrangement tulp op bol” maken en de kinderworkshop “Bloempotje schilderen”. Daarnaast is er o.a. een bbq demo, kan je speed daten met onze hovenier. Wij hebben er nu al zin in!

(Kinder)workshops

Gedurende de Lente Inspiratie Dag zijn er diverse workshops. Speciaal voor kinderen is er “Potje beschilderen” met een gratis plantje. Volwassenen kunnen tijdens de workshop “Paasarrangement tulp op bol” aan de slag. Opgeven voor de workshops (tegen betaling) kan via de website van Intratuin Leidsche Rrijn.

Tuinplannen

Deze dag zijn er verschillende experts aanwezig op het gebied van biodiversiteit, de plantendokter van Ecostyle, de snoei- en beplantingsadviseur en onze vaste plantenkweker. Je kunt via onze website inschrijven voor een speeddate met onze hovenier, voor je inrichtings/ verbouwings plannen voor je tuin. Met zijn expertise kan hij je tuin omtoveren tot jouw droom. Natuurlijk steken we de bbq aan en mag je mee proeven.

Over Intratuin

Intratuin is een organisatie, waarin praktijkervaring en specialistische kennis elkaar versterken. Een hechte band van samenwerkende ondernemers en beroepskrachten. De Intratuin formule bestaat 38 jaar en heeft 60 franchisevestigingen, waarvan 52 in Nederland, 5 in België en 3 in Duitsland. Intratuin is een belevenis in elk seizoen. Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige en inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, sfeervol, praktisch en gastvrij. En altijd biedt Intratuin iets extra’s: stylingtips, creatieve workshops en speciale acties die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen.

Meer informatie over een vestiging bij u in de buurt is te vinden op www.intratuin.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden