Maandag 16 december 2019

ONDERNEMEND 13 april prettig lopen dag bij Prettig Lopen Winkel in Maarssen

MAARSSEN > Vele mensen weten de weg naar de Prettig Lopen Winkel in Maarssen te vinden. Een schoenenspeciaalzaak met kwaliteit, comfort en deskundigheid als speerpunten.

De Prettig Lopen Winkel van House of Outdoor & Optics houdt op zaterdag 13 april as. een Prettig Lopen Dag. Naast een uitgebreide, vernieuwde collectie mooie comfortabele schoenen, sandalen, wandelschoenen en wandelsandalen zijn er tal van activiteiten in de winkel. U kunt komen proeflopen op de Xsensible Stretchwalker, de sneaker met een unieke balanszool, die zorgt voor een natuurlijke lichaamshouding. Kom langs voor een gratis schoen-APK en advies m.b.t. onderhoud van uw wandelschoenen, ongeacht het merk door Hanwag Service Centre.

U kunt op zaterdag 13 april van 10-17 uur terecht voor een gratis kort advies van een register podoloog, medisch pedicure en een voet- of onderbeenmassage. Deze Prettig Lopen Dag zijn er mooie prijzen te winnen. Het team van de Prettig Lopen Winkel staat voor u klaar. Diependaalsedijk 12 in Maarssen. Tel. 0346-556166 www.prettiglopenwinkel.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden