Maandag 14 oktober 2019

ONDERNEMEND ASD-Intec - De Meern uw inbouwspecialist voor CARaudio, navigatiesystemen en alarmsystemen

DE MEERN > Al in 1978 is ASD begonnen met de verkoop en inbouw van Caraudio, navigatiesystemen en alarmsystemen. In 2013 heeft Autofit , gevestigd te Goes, een doorstart gemaakt met ASD. Sindsdien is ASD De Meern begonnen als onderdeel van Autofit Goes en zijn wij gevestigd in De Meern. In September 2015 heeft Autofit het bedrijf Intec Mobiele Installatietechniek overgenomen. Door uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij in 2016 naar onze huidige locatie op Damzigt 51 in De Meern verhuisd.

Naast ASD-Intec vallen de volgende bedrijven ook onder de Autofit Group: Autofit Goes, Cabman Installatie & Service Tilburg en Field Service Pro. Cabman Installatie & Service is in 2013 opgericht. Cabman Installatie & Service verzorgt de levering, inbouw en NMI keuringen van alle apparatuur van de Cabman BCT. Dit doen wij bij u op locatie of op onze vestigingen in Tilburg, Goes of De Meern.

Field Service Pro is ook in 2013 opgericht. Field Service Pro verzorgt professionele oplossingen voor Openbaar Vervoersmaatschappijen. Wij leveren, monteren en servicen voertuigperiferie zoals passagiersinformatiesystemen, WIFI, kassa- en betalingssystemen. Ook voor grote ad hoc opdrachten en complexe projecten zijn wij in staat om deze in al zijn facetten uit te voeren. In Juni 2018 hebben wij de bedrijven ASD en Intec samengevoegd en gaan wij verder onder de naam ASD-Intec.

ASD-Intec heeft een uitgebreide showroom met een volledig ingerichte werkplaats. Hier verkopen en verzorgen wij voor u de inbouw van ondermeer Fleet Managementsystemen, navigatie, mobiele telefonie, alarmsystemen en caraudio. Uiteraard is het ook mogelijk op locatie in te bouwen. Onder onze klanten rekenen wij diverse autobedrijven maar ook leasebedrijven zoals Leaseplan, Business Lease en Athlon Car Lease. Naast de inbouwwerkzaamheden in de Automotive voeren wij uiteraard ook ons merk Cabman. Wij verzorgen in De Meern de levering, inbouw en NMI keuringen van alle apparatuur van de Cabman BCT.

Tevens verzorgen wij ook de inbouwwerkzaamheden in de OV en OOV. Zo hebben wij voor een klant in Noord-Holland werkzaamheden verricht voor C2000 en MDT.

Sinds vorig jaar zijn wij ook actief met de inbouw van 360 camera’s voor uw werkmaterieel en bedrijfswagens.

www.autogroup.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden