Zondag 20 oktober 2019

ONDERNEMEND Bang & Olufsen Ter Horst voor het beste advies

LEIDSCHE RIJN > Bang & Olufsen ter Horst is een van de sterkmakers van Leidsche Rijn Centrum. De speciaalzaak aan de Parijsboulevard trekt veel bezoekers uit de regio, juist vanwege het uitstekende advies.

Het merk Bang & Olufsen behoeft geen nadere introductie als het gaat om kwaliteit, maar dan komt het aan op de juiste apparatuur en een juiste setup voor perfect beeld geluid in de woning.

‘En dan zijn wij de klant graag van dienst. De techniek gaat steeds sneller en is voor veel mensen steeds moeilijker te volgen. De basis van een goede setup wordt steeds belangrijker. Denk bijvoorbeeld aan een goed en stabiel wifi netwerk. Dit is een voorbeeld van een goede basis waardoor de rest van het systeem ook goed blijft functioneren. Maar ook de plaatsing van de speakers in de ruimte is van belang. Vandaar dat wij vaak bij onze klanten ter plekke thuis advies geven of een proefplaatsing aanbieden om tot het beste resultaat te komen. Wij adviseren u graag om tot de beste setup te komen’, aldus Demian ter Horst in de ruime vestiging in Leidsche Rijn Centrum, juist door het gratis parkeren en de grote ruime parkeergarage prima bereikbaar.

‘Het is een heel goede plek en je ziet duidelijk de groei in het winkelcentrum, ook met bezoekers van buiten Leidsche Rijn.’

Bij Bang & Olufsen Ter Horst kunt u terecht voor televisies, audiosys-temen en portable audio van het Deense kwaliteitsmerk. Bang & Olufsen Ter Horst. Parijsboulevard 193, 3541 CS Leidsche Rijn, (030) 2313483. Kijk ook op www.leidscherijncentrum.nl/winkels.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden