Zondag 17 november 2019

ONDERNEMEND Het grote voordeel van de echte fietsenmaker bij Fietshandel Markerink

MAARSSEN > Fietsen in alle soorten en maten kun je heel makkelijk online kopen, maar de voordelen van een bezoek aan een echte fietsenmaker wegen ruimschoots op tegen de luie stoel en de computer.

Dat bleek maar weer eens bij Fietshandel Markerink op de demonstratiedag voor elektrische fietsen.

De speciaalzaak op de Plesmanpromenade in Maarssen-Dorp had het druk, vooral met de uitleg en toelichting na weer een aankoop van een nieuwe fiets. Ook voor de komende dagen zijn al veel afspraken gemaakt, want de persoonlijke service en kennis van zaken van Ben Markerink worden op prijs gesteld. Het advies van de vakman zelf is toch beter dan een folder of een internetsite en bij Fietshandel Markerink is er ook keus genoeg met veel fietsen op voorraad.

‘Keus genoeg, in elke prijsklasse en voor elk niveau en activiteit. En juist daarom is een goed advies en een juiste afstelling van de fiets zo belangrijk’, zegt Ben Markerink tussen het helpen van de vele klanten door. ‘En kom gerust weer langs als er iets is of je nog iets wilt weten. Geen probleem.’

Ook zo’n pluspunt van de echte fietsenmaker in Maarssen-Dorp: niets terugsturen of wachten op een monteur, maar direct even kijken wat er aan de hand is. En oplossen natuurlijk.

‘Service en klantvriendelijk geven toch vaak de doorslag’, zo weet Ben Markerink uit ervaring. En voor de prijs hoe je het niet te laten, want die zijn concurrerend met elke internetshop.

Fietshandel Markerink, Doktor Plesmanlaan 154, 3601 DE Maarssen 06-42845685 en (0346) 556206 of info@fietshandelmarkerink.nl.

Kijk ook op www.fietshandelmarkerink.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden