Donderdag 19 september 2019

ONDERNEMEND Balijepark beste restaurant stad Utrecht

DE MEERN > Wederom is restaurant Balijepark in De Meern geëindigd als een van de hoogst gewaardeerde restaurants tijdens Nationale Restaurant Week. In de provincie Utrecht kreeg het restaurant een 3e plek, in de gemeente Utrecht zelfs de 1e plek.

Het speciale menu dat chefkok Julien van Stokkem serveerde tijdens Restaurant Week werd door de vele gasten gewaardeerd met maar liefst een 9,5. Een meer dan uitstekend rapportcijder. Heb je het gemist? Niet getreurd, want tijdens de speciale Winnaars Editie van maandag 15 april tot en met zondag 5 mei haalt Balijepark opnieuw alles uit de kast om haar gasten te verrassen met een nieuw exclusief menu. Je kunt dan genieten van een driegangenlunch voor 27,50 euro of een driegangendiner voor 31,50 euro. Beide maaltijden zijn uit te breiden naar zes gangen en worden, indien gewenst, geserveerd met bijpassende wijnen. Op beide paasdagen kun je traditiegetrouw genieten van witte asperges, een echt seizoensproduct. Op die dagen wordt een speciale paaseditie van het Balijeparkmenu geserveerd tijdens de lunch en het diner.

Reserveren kan via www.balijepark.nl of telefonisch via (030) 6621254. Lukt het je niet om tijdens de Winnaars Editie een tafeltje te bemachtigen?

Elke maand worden gasten van Balijepark culinair in de watten gelegd met wisselende gerechten vol ingrediënten van het seizoen. Komende maand zijn dat onder meer asperges, tonijn, kimchi, zalm, doperwt, lam en rabarber.

Balijepark is zes dagen per week geopend vanaf 12.00 uur, op dinsdag vanaf 17.30 uur.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden