Donderdag 19 september 2019

ONDERNEMEND De Maarssense huizenmarkt floreert

MAARSSEN > ‘Afgelopen vijf jaren vertonen een sterk stijgende lijn. Het dorp ligt mooi aan de Vecht en gunstig tussen de twee belangrijke grote steden, waar de prijzen zo hoog zijn dat Maarssen extra in trek is’, vertelt Peter Peek, makelaar in Maarssen.

Als echte Maarssenaar - geboren, getogen en woonachtig in Maarssen-Dorp - kent hij alle plekjes en kan hij zijn klanten goed adviseren. Hij is mede-eigenaar van PEEK&POMPE MAKELAARS, al ruim 11 jaren actief in de regio en steeds vaker in Maarssen, met name in het iets hogere segment. ‘Een fantastisch beroep’, zo vertelt Peter Peek. ‘Als makelaar zie je allerlei soorten huizen en kom je met heel veel mensen in contact.’ Daarnaast is hij actief bij MHV en de Herensociëteit en als vaarliefhebber veel op de Vecht te zien. Zijn vier collega’s zijn eveneens woonachtig in Utrecht en omgeving.

Inmiddels kunnen zij trots zijn op hun succesvolle NVM makelaarskantoor, dat in de top 10 staat qua aantallen transacties en taxaties in de regio. Hun dienstverlening is eerlijk, helder en doeltreffend. Zo helpen zij mensen met het optimaal verkopen van hun woning en het vinden van een nieuwe woning of het taxeren van woningen ten behoeve van aankoop, oversluiten of rentekorting. Dit alles met veel plezier, kennis en sterke communicatieve en onderhandelingsvaardigheden.

Zoekt u uw droomhuis of wilt u uw woning optimaal verkopen? Maak een vrijblijvende afspraak voor kennismaking en uitleg van de doeltreffende aanpak tegen concurrerende tarieven! Ga voor meer informatie naar www.peekenpompe.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden