Zondag 17 november 2019

ONDERNEMEND Urngraven steeds meer in trek, merkt Steenhouwerij Jongerius

REGIO > Steeds meer nabestaanden kiezen na het cremeren voor een urnmonument, in welke vorm dan ook. Het verstrooien op een algemeen veld bij een crematorium is toch te onpersoonlijk en later is er dan het gemis aan een plek om naar terug te gaan als troost of herinnering aan de overledenen.

Bij steenhouwerij Jongerius in Utrecht neemt de vraag naar een fraai urnmonument dan ook toe.

‘Er is veel mogelijk en we denken graag mee. Uitstrooien kan altijd nog en daarom is een graf met urnmonument een heel waardevolle keus, zo merken we steeds vaker’, zegt eigenaar Arne Jongerius, de derde generatie in het familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in gedenkmonumenten. Naast gewone graven hebben bijna alle begraafplaatsen in de regio ook mogelijkheden voor urnengraven.

‘Een uniek urnmonument kan dan de persoonlijkheid van de overledenen perfect weergeven, net als een grafsteen. Wij geloven dat persoonlijk contact de beste manier is om een product op maat te maken. We nodigen u daarom graag uit in onze showroom. Hier kunt u inspiratie opdoen en kunnen wij u voorzien van deskundig advies’, zegt Arne Jongerius, die als echte ambachtsman alleen genoegen nemen met de perfecte uitwerking van de wens van de overledenen en nabestaanden.

Steenhouwerij Jongerius is makkelijk bereikbaar en bij de showroom en eigen werkplaats is het gratis parkeren voor de deur bij de Schaverijstraat 59, 3534 AS Utrecht.

Meer informatie via (030) 2444004 en info@steenhouwerij.nl.

Kijk ook op www.steenhouwerij.nl voor meer informatie.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden