Maandag 23 september 2019

ONDERNEMEND Speciale aandacht Moederdag bij Uitvaartverzorging Van Dijk

BREUKELEN > Binnenkort is het weer Moederdag. Een dag waarop veel moeders extra aandacht van hun kind(eren) krijgen. Voor kinderen die hun moeder hebben verloren, kan Moederdag een verdrietige dag zijn, maar ook een dag vol mooie herinneringen. Het is een dag om de laatste rustplaats van moeder of oma te bezoeken.

Het team van Uitvaartverzorging Van Dijk is op Moederdag, dit jaar op 12 mei, van 11.00 uur tot 15.00 uur aanwezig in de aula op de Begraafplaats aan Zandpad 12A in Breukelen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Wij zijn er voor u, om nog eens samen na te praten, maar ook omdat we het fijn vinden om te horen hoe met u gaat. Wij delen kaarsjes uit, die u op het graf van uw moeder of oma zou kunnen zetten.

U bent van harte welkom voor een kopje koffie of een luisterend oor, ook als u geen graf kunt bezoeken. Wij zien u graag!

Uitvaartverzorging Van Dijk, Kerkplein 3 3621 BA Breukelen, 0346-261636 en info@vandijkuitvaart.nl. Kijk ook op www.vandijkuitvaart.nl

Het team van Uitvaartverzorging Van Dijk (foto: Studio HEIN Heinie de Kruijff)

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden