Maandag 16 september 2019

ONDERNEMEND Gratis inventarisatie van uw uitvaartpolissen bij Barbara Uitvaartverzorging

VLEUTEN > Een begrafenis of crematie is niet goedkoop en op een begrafenis of crematie willen de meeste nabestaanden niet beknibbelen. In zo'n verdrietige periode moeten geldzorgen bij de achterblijvende familie achterwege blijven. Door een goede uitvaartverzekering af te sluiten hoeft u daar niet meer over na te denken. Een uitvaartverzekering keert uit bij overlijden. Het is een levenslange verzekering, er is geen einddatum. Zolang de verzekering niet wordt opgezegd, blijft deze doorlopen tot het moment dat u overlijdt.

Als u een uitvaartverzekering heeft afgesloten bent u vrij in de keuze van een uitvaartonderneming. Grote verzekeraars zoals Dela, Monuta en Yarden hebben hun eigen uitvaartonderneming en werken met eigen uitvaartverzorgers. U bent echter niet verplicht om van hen gebruik te maken, u heeft hen immers ‘alleen’ als verzekeraar ingeschakeld.

Waar u ook verzekerd bent, wij zijn u graag van dienst. Barbara Uitvaartverzorging is volledig onafhankelijk. Wij verkopen dan ook geen uitvaartverzekering. Wij hebben contact met alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland voor het uitvoeren van uitvaarten.

Elk kwartaal organiseert Barbara Uitvaartverzorging een inloopochtend om kosteloos en vrijblijvend uw uitvaartpolissen te inventariseren, zodat u een goed inzicht en overzicht heeft van de totale verzekerde waarde en tevens kunt bepalen of u voldoende verzekerd bent. Dinsdag 14 mei is het weer zover: tussen 9:00 en 12:00 uur kunt u binnenlopen bij Barbara Uitvaartverzorging in Vleuten aan de Nieuwe Vaart 5. Uiteraard ook voor andere zaken bent u van harte welkom. En natuurlijk staat de koffie klaar. Tot dan!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden