Zondag 15 september 2019

ONDERNEMEND Justin Gijsen terug bij Van Scherpenzeel Makelaars

STICHTSE VECHT > In 2017 verliet Justin Gijsen na ruim 9 jaar Van Scherpenzeel Makelaars en na ruim 13 jaar de makelaardij in Maarssen. Sinds 1 mei is het weer een vertrouwd gezicht op het kantoor in Maarssen: Justin is weer terug.

“Na 13 jaar te hebben gewerkt in de Maarssense makelaardij, was ik toe aan het verbreden van mijn horizon. Ik werd gevraagd voor een interessante functie bij een internationale belegger in Nederlands onroerend goed en besloot mijn kennis daar toe te passen en te vergroten. Met pijn in het hart nam ik afscheid van Van Scherpenzeel Makelaars, mijn klanten en collega’s.”

Spijt heeft Justin desgevraagd niet van zijn vertrek in 2017. “Ik wilde graag eens vanuit een andere hoek kijken naar onroerend goed. Vanuit de ogen van een commerciële eigenaar kijk je totaal anders naar woningen, dan wanneer je bemiddelt tussen particulieren in de makelaardij. De afgelopen twee jaar zijn dan ook bijzonder leerzaam geweest”.

Toch besloot hij terug te keren naar het voor hem zo vertrouwde kantoor in Maarssen. “Nadat ik begin dit jaar begreep dat Van Scherpenzeel Makelaars extra handjes kon gebruiken en er mogelijkheden lagen om te participeren in het kantoor dat ik door en door ken, besloot ik hierover afspraken te maken met de eigenaren van Van Scherpenzeel Makelaars. Ik heb door de opgedane kennis in mijn andere functie – waar ik met ruim 90 makelaars door het hele land te maken had - voldoende ideeën opgedaan om de dienstverlening van Van Scherpenzeel Makelaars nog verder te verbeteren. Het makelen zit mij nog altijd in de vingers en de liefde voor makelen in Maarssen en omgeving is nooit weggeweest”.

“De kennis en ervaring die ik opgedaan heb, kan ik tenslotte gebruiken in de advisering van grote en kleinere beleggers in onroerend goed, als ook in de advisering van woningcorporaties en projectontwikkelaars. Met verschillende partijen uit mijn netwerk praat ik momenteel over duurzame samenwerkingen. Mijn afwezigheid heeft mij als makelaar completer en breder inzetbaar gemaakt”.

Als u ook voornemens bent een woning te kopen, uw huidige woning te verkopen, of als u een taxatie nodig heeft, dan bereikt u Justin zoals vertrouwd op het kantoor van Van Scherpenzeel Makelaars in Maarssen, aan de Safariweg 68. Telefonisch via 0346-575100 of per e-mail op maarssen@vanscherpenzeel.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden