Zondag 22 september 2019

ONDERNEMEND Heerlijk in de tuin zitten bij Vechtweelde Laat de warme zomeravonden maar komen

MAARSSEN > Tuincentrum Vechtweelde heeft alles in huis voor een heerlijke dag in de tuin. De keus in tuinmeubelen is groot in het vernieuwde tuincentrum aan de Herenweg.

Van een complete loungeset tot gewone tuinstoelen met een tafel. In de grote overzichtelijke showroom van Vechtweelde staat alles om lekker buiten te zitten met mooi weer. Er zijn loungesets te vinden voor grote tuinen waar u met een heel gezelschap van kunt genieten, maar ook kleinere varianten voor op een terras of balkon. En kijk ook eens naar de nieuwe picknicktafel van kunststof, maar met een authentiek houten uitstraling.

Lekker buiten eten op een mooie lange zomeravond, het komt er aan. Met een diningset zorgt u ervoor dat u comfortabel kunt genieten van een hapje in de tuin. Maar er zijn zelfs diningsets die ook voldoen als loungeset. Dat noemen we eigenlijk een half diningset.

Genoeg keuze in assortiment om aan elke wens te voldoen, ook als het gaat om accessoires als parasols en kussens. En is het lastig om een leuze te maken, dan staat het deskundige en enthousiasme team klaar voor een passend advies. En let ook op de scherpe aanbiedingen, want ook voor voordeel is Vechtweelde het juiste adres.

Tuincentrum Vechtweelde is gewoon bereikbaar tijdens de werkzaamheden aan de Herenweg, maar kijk wel goed naar de omleidingsborden voor de juiste route. Tuincentrum Vechtweelde, Herenweg 35, 3602 AN Maarssen, (0346) 563397 en info@vechtweelde.nl.

Kijk ook op de overzichtelijke site www.vechtweelde.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden