Dinsdag 17 september 2019

ONDERNEMEND Wandelen voor het goede doel, wat een top combinatie!!!

GROENEKAN > Zaterdag 1 juni aanstaande is het weer zover, wij gaan wandelen voor het Parkinson Fonds. En met wij bedoel ik de George In der Maur Beterlopenwinkel in samenwerking met wandelsprortvereniging Jong&Vrolijk. Dit evenement wordt alweer voor de 7e keer georganiseerd en wij hopen wederom op een groot succes. U kunt kiezen uit meerdere afstanden variërend van 3 t/m 30 km in de mooie omgeving van Groenekan en Ruygenhoek.

Na de mooie wandeling bent u natuurlijk van harte welkom bij ons in de winkel om een kijkje te nemen naar onze ruim opgezette collectie van de Meindl wandelschoenen, en kunnen wij u introduceren met de zeer unieke Identitiy lijn van de Meindl. Dit is een lijn schoenen van de Meindl die chroomvrij gelooid worden en helemaal biologisch gemaakt zijn. Houdt u van wandelen en daarnaast ook sporten, dan zijn de nieuwste sportschoenen van mizuno misschien ook wel wat voor u. Deze zeer unieke sportschoenen worden gemaakt met verschillende wave-platen in de loopzolen die ervoor zorgen dat u stabiel kunt lopen in combinatie met een fantastische demping. De wave-palten hebben verschillende lengtes dus de schoenen zijn er voor verschillende doeleinden, voor zowel wandelen als hardlopen. Heeft u hier vragen over informeren wij u graag. Kortom wij hebben een ruime collectie schoenen voor verschillende doeleinden.

Heeft u last van voet- en/of houdingsklachten of andere pijnlijke klachten aan uw voeten, die vaak na een wandeling zich extra uiten, dan kunt u bij ons ook geheel vrijblijvend een 3D voetscan laten maken. Doormiddel van deze nieuwe technologie en uiteraard luisterend naar uw verhaal kunnen wij de informatie halen die nodig is om u van een goed passend advies te voorzien.

Wilt u een mooie wandeling maken en het Parkinson Fonds steunen dan verwelkomt het deskundige team van de George in der Maur Beterlopenwinkel en de leden van de wandelsportvereniging Jong&Vrolijk u graag op zaterdag 1 juni aanstaande op de Koningin Wilhelminaweg 497 in Groenekan nabij Utrecht. De koffie staat klaar.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden