Maandag 23 september 2019

ONDERNEMEND Reyer Lafeber The Optical Society nu ook Porsche dealer

LEIDSCHE RIJN > De Porsche Design Studio is opgericht in 1972 door Ferdinand Alexander Porsche, de ontwerper van de klassieke Porsche 911. Zijn voorliefde voor technische innovaties en functioneel design daagden hem uit om meer te ontwerpen dan alleen auto’s. Dit was het begin van het luxe merk Porsche design met een indrukwekkende range producten zoals fashion, horloges, lederwaren, pennen en (zonne)brillen.

En dat past natuurlijk perfect bij Reyer Lafeber The Optical Society in Leidsche Rijn Centrum. Bent u benieuwd naar de gehele Porsche Design Eyewear collectie? Kom dan naar Reyer Lafeber The Optical Society aan de Parijsboulevard.

Luxe in zijn essentie

Porsche Design is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende luxe merken op het gebied van mode en accessoires met brand stores in de grootste modesteden zoals Beverly Hills, New York, Hong Kong en Milaan. Met een sterke focus op fashion staat Porsche Design voor iconisch, on-trend design en een no-nonsense mentaliteit. Alle lifestyle producten zijn met passie en uiterste precisie ontwikkeld tot in de kleinste details.

Het merk is vooral herkenbaar aan het strakke en pure design. De luxe uitstraling van het merk Porsche Design is ontstaan door de focus te leggen op puurheid en decoratieve elementen achterwege te laten.

Porsche design correctiemonturen

Het ontwerpen van correctiemonturen is één van de grootste uitdagingen voor een designer. Door zorgvuldig geselecteerde materialen, de laatste technologie en het beste draagcomfort te combineren met puurheid & functionaliteit, hebben de ontwerpers van Porsche Design een unieke collectie samengesteld.

Porsche design zonnebrillen

Porsche Design is een merk voor stoere mannen en vrouwen, maar ook sterren als J-Lo en David Beckham zijn al meerdere malen met een Porsche Design Heritage zonnebril gesignaleerd. Niet alleen het stoere design, maar ook de kwaliteit en functionaliteit van de Porsche Design zonnebrillen kenmerken de diverse collecties. Er worden alleen polycarbonaat glazen van de hoogste kwaliteit gebruikt. Deze glazen zijn extreem krasbestendig en bieden 100% UV-bescherming

Porsche design leesbrillen

Deze kant-en-klare leesbril beschikt over de hoogste kwaliteit, perfect vakmanschap en buitengewone stijl. De verbazingwekkende lichtheid en het comfort van de Porsche Design Reading Tool® maken ongetwijfeld indruk. De hoge kwaliteitsglazen van Rodenstock, die tevens zijn behandeld met een coating om schittering tegen te gaan, zorgen ervoor dat lezen een ontspanning is. Het unieke design zorgt ervoor dat hij breukbestendig is en zeer plat op te vouwen, waardoor deze leesbril in elke situatie handig te gebruiken is, zowel zakelijk als tijdens de vrije tijd.

Bent u benieuwd naar de gehele Porsche Design Eyewear collectie?

Kijk dan op: www.porsche-design.com

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden