Zondag 17 november 2019

ONDERNEMEND Vakantieplezier met Coster Campers

LEIDSCHE RIJN > Coster Campers, hét nieuwe camperverhuur bedrijf in hartje Leidsche Rijn. Wij verhuren grote luxe campers die met een B-rijbewijs te besturen zijn. Bovendien is de huurprijs van Coster Campers altijd kilometervrij, dus de klant mag zo ver rijden als hij of zij wilt, zonder rekening te hoeven houden met een rekening achteraf voor de extra gereden kilometers.

Chantal: “Het is altijd spannend om een eigen bedrijf te beginnen, maar wij wilden zo graag onze droom verwezenlijken en deze droom delen met anderen. Vanuit ons sociale netwerk wisten wij dat op vakantie gaan met de camper een ontzettend leuke en avontuurlijke manier van vakantievieren is en dat hier veel vraag naar is. Zeker naar grote luxe campers. Uiteraard kun je met onze campers ook prima met zijn tweeën reizen.

Reizen met een camper geeft de mogelijkheid om even weer quality-time door te brengen met het gezin. Gezellig kamperen met alle luxe van thuis. Daarom vinden velen dat deze vakanties een geweldige manier zijn om weer tot elkaar te komen.”

Ferry: “De opstart van een bedrijf is altijd spannend. Gelukkig kwam de aandacht en interesse eigenlijk vanzelf. Wij hebben inmiddels een aantal heel speciale klanten gehad. Dat is erg leuk, van BN-ers tot familievloggers en avonturiers. Het contact met de klant is ook erg fijn omdat dit altijd mensen zijn met hele leuke vakantieplannen. Wij vinden het erg leuk als wij hierin mogen meedenken. De reserveringen voor 2019 gaan vrij snel, zeker in de schoolvakanties. Bezoek onze website www.costercamper.nl voor de beschikbaarheid.

1 REACTIE

Frans21 mei 2019 om 10:13

Klopt de website wel.

Www.costercamper.nl werkt niet volgens mij.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden