Zondag 15 september 2019

ONDERNEMEND Eenvoudig een Russisch visum aanvragen

Met een gerust hart en de juiste papieren op reis gaan. Voor de meeste vakantielanden is dat geen probleem, maar wellicht heeft u een reisdoel dat wat meer eisen stelt aan uw vakantietrip of zakelijke reis. Dan vraagt dat enige voorbereiding en in een aantal gevallen ook net iets meer kennis van wat er aan papierwerk nodig is. VisumBuitenland.nl is een online visumbureau, dat zich in de diverse visumprocedures heeft gespecialiseerd. Niet alleen weten de medewerkers precies welke papieren en visa er voor elk land vereist zijn, zij kunnen de klanten ook met de grootste zorgvuldigheid door de procedures loodsen. Visumaanvragen voor veel bestemmingen worden zelfs handmatig gecontroleerd.

Online aanvragen via VisumBuitenland.nl

Is uw bestemming bijvoorbeeld Rusland, dan dient u tevoren over een geldig visum te beschikken. Via VisumBuitenland.nl kunt u dit visum online aanvragen en - indien gewenst – hoeft u niet naar het consulaat. Niet om uw aanvraag met uw paspoort en andere bescheiden af te geven en niet om het paspoort met visum weer op te halen. Het invullen van de aanvraag geschiedt online en mocht er nog iets aan de gegevens ontbreken, dan neemt VisumBuitenland.nl contact met u op. Heeft u aangegeven dat u niet naar het consulaat wilt reizen, dan wordt uw aanvraag ofwel aangetekend ofwel per koerier verstuurd. Een prima service, waar velen graag gebruik van maken.

Een visum voor Rusland kost u altijd € 107,50, ongeacht uw reisdoel, zakelijk of toeristisch, het aantal aankomsten in Rusland (een, twee of onbeperkt), de geldigheidsduur of de snelheid waarmee u het visum wilt hebben (4 of 10 dagen). De medewerkers van VisumBuitenland.nl helpen u door deze keuzes, want niet alle combinaties zijn mogelijk.

Aanleveren van de documenten voor het visum

Na het invullen van de aanvraag, die uiterst zorgvuldig op juistheid en volledigheid wordt gecontroleerd, krijgt u een mail met daarin opgesomd de aan te leveren documenten, die u met uw paspoort op het consulaat moet overleggen. Dat betreft onder meer een pasfoto in kleur, een verklaring van uw reisverzekering en – indien u zakelijk reist – een werkgeversverklaring.

Wie ooit in Rusland heeft gewoond, moet ervoor zorgen dat hij niet meer in het Russische bevolkingsregister voorkomt, want dat maakt het afgeven van een visum onmogelijk. En wie al een visum voor Rusland in zijn paspoort heeft, maar een nieuw wil aanvragen (bijvoorbeeld in verband met de geldigheidsduur), moet er rekening mee houden, dat er slechts één geldig visum in een paspoort kan staan. De geldigheid van het oude visum vervalt met het toekennen van een nieuw. Met vragen daarover kunt u, net als gedurende de gehele procedure, altijd terecht bij de visumspecialisten van VisumBuitenland.nl.

Verzending van het paspoort en visum

Voor de aangetekende verzending of de verzending per koerier naar het Russische consulaat wordt € 16,50 resp. € 39,95 gerekend en ook voor de spoedprocedure betaalt u een toeslag, afhankelijk van het type visum dat u aanvraagt. Met de deskundige hulp van de specialisten van VisumBuitenland.nl wordt u soepel door de aanvankelijk ingewikkelde procedure van het Russische visum geleid.

Het online visumbureau VisumBuitenland.nl heeft dan ook een duidelijke visie: ze willen door een gestroomlijnde dienstverlening de allerbeste klantervaring bieden. En dat lukt ook: de waardering van de klanten is hoog: een 9,3. En vrijwel alle klanten zullen dit bureau aanbevelen. Wie een visum moet aanvragen wil niet voor verrassingen komen te staan en dan is een bureau dat meedenkt en zorgvuldig iedere stap controleert een geruststelling.

Een fluitje van een cent

Op de website staat een uitgebreide lijst veel gestelde vragen en ook de tips tijdens het invullen van het aanvraagformulier kunnen u helpen. Dat er bovendien 24/7 een supportcenter klaarstaat om vragen te beantwoorden, geeft een extra veilig gevoel. Zo wordt dat ‘ingewikkelde’ visum aanvragen een fluitje van een cent.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden