Zondag 15 september 2019

ONDERNEMEND Schoenen en speelgoed op RTL4 De Beste van Nederland’

REGIO > Vanaf Zaterdag 1 juni stelt RTL 4 de beste schoenenwinkels aan je voor, en hebben we een speciale winnaar in de speelgoedwinkels. Zakelijk vloggers Julian Klop, Daphne Bogaert, Vera Britt en Jim van den Bliek zijn door de redactie op pad gestuurd om een kijkje te nemen met hun vlogcamera. De kijker thuis bepaalt wat hun favoriete vlog is door te stemmen op de website van De Beste van Nederland. Vanwege de opkomst van de webshops is het voor veel fysieke winkels steeds moeilijker om te overleven. Webshops hebben een groot effect op het straatbeeld van Nederland, waar steeds meer fysieke winkels verdwijnen. In De Beste van Nederland willen we de aandacht juist leggen bij fysiek winkelen, in speelgoedwinkels en schoenenwinkels. Een fysieke winkel zal het altijd van de webwinkel blijven winnen als het gaat om het zien, ruiken, vasthouden en uitproberen van producten.

Met ‘De Beste van Nederland’ slaat Stay in Touch Media een nieuwe weg in op het gebied van televisie maken. Het klassieke bereik van RTL 4 en de kracht van online en social media zorgen samen voor een sterk platform. Met de inzet van vlogs, krijgen de video’s een extra persoonlijk karakter. “Vloggen zorgt ervoor dat je de doelgroep een persoonlijk en laagdrempelig kijkje geeft in wat je doet.”, aldus producent en presentator Kevin Brouwer. “Een vlog is authentiek, menselijk en inspirerend, en daarom de perfecte manier om storytelling toe te passen. Professionele editors en de voice-over van Edwin Noorlander van Radio 538 zorgen vervolgens voor de finishing touch.”

Stemmen

De uitzendingen zullen te zien zijn vanaf zaterdag 1 juni ca. 17.00 uur op RTL 4. Na afloop kunnen kijkers de vlogs rustig terugkijken op RTL XL. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kan er direct gestemd worden op hun favoriete vlog. De poll opent op vrijdag 24 mei om 12.00 uur en sluit op vrijdag 19 juli om 12.00 uur.

Reguliere uitzending: Zaterdag 1 juni 17.00 uur

Herhaling 1: Zondag 2 juni 15.00 uur

Herhaling 2: Maandag 15 juli 15.00 uur

Bekendmaking van de winnende vlog

De winnende vlog wordt bekend gemaakt op de Facebookpagina van De Beste van Nederland: https://www.facebook.com/debestevannederland. Deelnemers worden binnenkort geïnformeerd over de datum van bekendmaking.

2 REACTIES

avdheijden2 juni 2019 om 11:15

Derksen schoenen inDuiven vinden wij de beste van Nederland ,omdat ze goed advies geven energ behulpzaam zijn.

Derksen Duiven. Erg behulpzaam en een goed advies!14 juli 2019 om 12:18

Erg behupzaam, ook voor oudere mensen!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN



© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden