Vrijdag 20 september 2019

ONDERNEMEND Bookstore Day bij Boekhandel Van Kralingen

BREUKELEN > Boekhandel Van Kralingen heeft weer een uniek evenement op zaterdag 25 mei met Bookstore Day. Een keur aan schrijvers komt naar de speciaalzaak in het centrum om hun boek te promoten en te signeren en om kennis te maken met de lezers.

De aftrap is om 10.30 uur met Patty Harpenau, die vertelt over haar nieuwe boek ‘Het land van heimwee’ en signeert tot 11.30 uur. Om 12.00 is Jessica van Geel van ‘I love you Rietveld’ en die wordt geïnterviewd door Marjo van Dijk-Witjas tot 13.00 uur. Het prachtige boek vertelt het bijzondere verhaal van De Stijl - architect Gerrit Rietveld die verliefd werd op zijn opdrachtgeefster Truus Schröder. Samen ontwierpen zij het wereldberoemde Rietveld-Schröderhuis in Utrecht.

Daarna is om 13.30 de beurt aan Inger Strietman met 100 dingen die je eerder had willen weten. Ook lokale schrijvers komen aan bod met Jaap Vermeiden over zijn boek ‘De tuin van Jacob en Thomas, verhalen en weetjes over vogels in de tuin’ en hij is er vanaf 14.30 uur. Bert Wagendorp vertelt over en signeert zijn nieuwe boek ‘Ferrara’, de opvolger van de bestseller ‘Ventoux’ van 15.00 tot 16.00 uur.

En dan is er tot slot aandacht voor Breukels schrijverscollectief Synopsis. Grace Bernardus, Kim Schoonman-de Jong en Lyda Westerink vertellen over het Schrijfcafé. Je mag meteen ervaren hoe het werkt, laat je verrassen door je eigen schrijftalent (16.00 - 17.00 uur).

Kortom, uniek met de hele dag door activiteiten en bijzondere ontmoetingen, dus voor elke boekliefhebber uit de regio.

Daarom is het zo belangrijk dat lokale speciaalzaken van hoge kwaliteit aanwezig zijn in een centrum van een dorp.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden