Zondag 20 oktober 2019

ONDERNEMEND Prada weer topmerk bij Reyer Lafeber The Optical Society

LEIDSCHE RIJN > Miuccia Prada, kleindochter van de oprichter Mario Prada, staat aan het roer bij Prada. In 1993 won ze de Designers of America International Award en een jaar later opende ze haar eerste Prada concept store in Londen.

Deze geniale en creatieve vrouw laat dit merk opnieuw hoogtij vieren. Wat bijzonder is, is dat steeds meer kunstenaars en intellectuelen dit merk zijn gaan waarderen, door de enorme hedendaagse kunstverzameling van de stichting Fondazione Prada.

Er komt dan ook iedere jaar een aantal modellen uit, die geïnspireerd zijn door een kunstenaar. Deze brillen vormen een onderdeel van de ‘Journal line’. In 2005 werd Miuccia Prada door Times magazine uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke mensen op aarde. Dat zegt nogal wat, dus onze verwachting is ook zeer hoog ieder voorjaar, bij het bekijken van de nieuwe collectie.

In samenwerking met de Nederlandse architect Rem Koolhaas bedacht ze zelfs een heel nieuw concept voor winkels, genaamd de Prada Epicentres. In deze unieke winkels komen luxe goederen, technologie, design en architectuur volledig samen om een ware prikkeling te creëren tot een sensorische en audiovisuele ervaring van het winkelende publiek.

En dat is nou precies wat Reyer en Liezel Lafeber in the Optical Society ook hebben weten te bereiken in Leidsche Rijn Centrum. En iedereen kan dat nu zelf zien en ervaren. Dus mis dat niet. Van 31 mei tot en met 2 juni is er de Prada Trunk Show bij Reyer Lafeber The Optical Society aan de Parijsboulevard in Leidsche Rijn Centrum.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden