Woensdag 23 oktober 2019

ONDERNEMEND Vechtweelde voor de juiste keus in tuinplanten

MAARSSEN > Na de uitbreiding van tuincentrum Vechtweelde is de keus in tuinplanten nog groter en overzichtelijker.

De extra vierkante meters zijn handig gebruikt met een ruime indeling, dus het winkelen bij het grote tuincentrum in Maarssen met klanten uit de hele regio is nu nog makkelijker. Maar dan komt de vraag welke plant past en is geschikt? Een lastige keus en daarom staan de deskundige medewerkers altijd klaar voor een goed advies.Om te bepalen welke tuinplanten er in jouw tuin passen, is het belangrijk te bekijken hoeveel zon, schaduw en wind er in jouw tuin is. Daarnaast is de soort grond ook van belang voor de tuinplanten. Zodra je bepaald hebt waar in de tuin en onder welke omstandigheden je tuinplanten wilt plaatsen, is het tijd om de planten voor in de tuin aan te schaffen. Kom langs bij Vechtweelde voor het juiste advies en dus nog meer plezier van de tuin in de verschillende seizoenen.

Natuurlijk zijn de lente en zomer belangrijke jaargetijden, maar ook in de herfst en winter kan uw tuin er kleurrijk uitzien. Vechtweelde staat voor hoge kwaliteit, dus alle tuinplanten zijn altijd vers en van goede kwaliteit. En werken zonder goed gereedschap kan niet, dus ook voor tuingereedschap is Vechtweelde het juiste adres.

Tuincentrum Vechtweelde is gewoon bereikbaar tijdens de werkzaamheden aan de Herenweg, maar kijk wel goed naar de omleidingsborden voor de juiste route. Tuincentrum Vechtweelde, Herenweg 35, 3602 AN Maarssen, (0346) 563397 en info@vechtweelde.nl.

Kijk ook op de overzichtelijke site www.vechtweelde.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden