Zaterdag 21 september 2019

ONDERNEMEND Ekris opent grootste MINI Store van Europa

BREUKELEN > Ekris MINI Utrecht heeft haar intrek genomen aan De Corridor 23, langs de A2 bij Breukelen. De Utrechtse MINI-dealer was tot voor kort gevestigd aan de Proostwetering. De uitbreiding naar een groter pand is het directe gevolg van de groei van het merk MINI voor Ekris.

Zelfstandig opererend

Het pand, gelegen aan de A2 bij Breukelen, is een aanwinst voor Ekris. Het is een “stand-alone” MINI-vestiging, die volledig zelfvoorzienend is. De werkplaats biedt ruimte aan 7 monteurs. Er is ruim 1.800 m2 om het volledige gamma MINI modellen te kunnen presenteren. De bovenverdieping van het pand is ingericht om het MINI Occasion Next label optimaal te kunnen presenteren. Hiermee heeft Ekris op deze locatie een ruim aanbod MINI Occasions op voorraad.

MINI Electric

Een deel van de showroom zal podium bieden aan de MINI Electric. Dit volledig elektrische model gaat een zeer belangrijke rol vervullen in Nederland. Ook in de werkplaats zijn alle voorbereidingen getroffen om de MINI Electric te kunnen voorzien in onderhoud.

Ambitie

Dick van Ekris, directeur van Ekris, is verheugd over deze nieuwe stap: “Onze overstap naar Breukelen weerspiegelt onze ambitie die we met Ekris MINI hebben.” MINI-manager Rick Soede vult aan: “Het sluit perfect aan bij onze koers om onze MINI-activiteiten naar een hoger niveau te tillen”.

Haal- & brengservice

Klanten van Ekris Utrecht voor wie het aanrijden naar Breukelen niet haalbaar is,blijven welkom bij Ekris BMW aan de Proostwetering of kunnen gebruik maken van een kosteloze haal- en brengservice.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden