Maandag 23 september 2019

ONDERNEMEND Theatervoorstelling Een bed in de kamer bij Barbara Uitvaartverzorging Vleuten

VLEUTEN > Op woensdag 12 juni laat Maarten Vogelaar, verhalenverteller, u kennismaken met de familie Klaver. Mevrouw Klaver is een kwieke dame van 82 en staat nog volop in het leven, tot de dag dat ze hoort uitgezaaide kanker te hebben. Haar leven verandert totaal. Met haar veranderen ook de mensen om haar heen. Iedereen lijkt een stem te hebben in dit verhaal, maar wordt ook iedereen gehoord?

Een verhaal over de fases van rouw, over troost, hoop en over zien wat werkelijk belangrijk is. En…kun je ook lachen terwijl je rouwt om je verlies? Zeker wel!

Een voorstelling voor families en mantelzorgers. De voorstelling zorgt voor herkenning, erkenning en is boeiend en leerzaam. Krijg een unieke kijk in de belevingswereld van een familie die probeert om te gaan met het naderende einde van oma Klaver. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Maarten Vogelaar, alias The Mind Artist maakt unieke voorstellingen. Hij maakt voorstellingen die er toe doen. Zo wordt het publiek niet alleen meegenomen in de beleving van het verhaal, maar leert daarnaast ook hoe om te gaan met rouw in het dagelijks leven.

De inloop is vanaf 19:00 uur bij Barbara Uitvaartverzorging Vleuten aan de Nieuwe Vaart 5.

De voorstelling begint om 19:30 uur en de toegang is gratis.

Laat u even weten of u komt via: thea.visser@barbarauitvaart.nl of 030-296 66 66

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden