Maandag 23 september 2019

ONDERNEMEND Nefkens Midden en Peugeot Nederland sponsoren Alpe d’Huzes

REGIO > Op donderdag 6 juni beklimmen bijna vijfduizend mensen de Alpe d’Huez. Allemaal met hetzelfde doel: een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Nefkens zal in samenwerking met Peugeot Nederland ook een bijdrage leveren aan deze actie, door te zorgen voor de benodigde mobiliteit tijdens dit evenement.

Peugeotdealer Nefkens is zeer betrokken bij de Alpe d’HuZes en ondersteunt in nauwe samenwerking met Peugeot dit goede doel op meerdere manieren. O.a. door het beschikbaar stellen van personen- en bedrijfswagens. Daarnaast is een eigen team geformeerd door Nefkens, die hun ambassadeursrol door deelname van het evenement in woord en daad uitdragen. Met verschillende sponsoracties en donaties van bedrijven, familie en vrienden heeft Team Nefkens Peugeot inmiddels € 40.000,- opgehaald voor het KWF.

De Alpe d’HuZes, een inmiddels tot nationale bekendheid uitgegroeid evenement. De Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ‘opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst geen mensen meer dood gaan aan kanker.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden