Zondag 20 oktober 2019

ONDERNEMEND Indoor belevingswereld Play-In in The Wall ontvangt 100.000ste bezoeker

LEIDSCHE RIJN > Play-in bestaat uit een trampolinepark, fun klimhal en speelparadijs en opende in het voorjaar van 2018 gefaseerd de deuren. Ruim een jaar na opening, liep tijdens het Pinksterweekend de 100.000ste gast door de voordeur voor een bezoek aan het trampolinepark Jump-in en klimhal Climb-in. Het gezelschap werd met bloemen en een waardecheque ter waarde van € 150,- ontvangen door de directie.

Onverwacht De familie Van de Ruit, bestaande tijdens het bezoek aan vader Dirk en de kinderen Sven (10 jaar), Bram (8 jaar) en Floor (6 jaar), was zichtbaar verrast door het nieuws. “Zo iets verwacht je natuurlijk niet,” aldus vader Dirk. Voor hem was dit ook het eerste bezoek, maar zeker niet het laatste; “We hebben nu natuurlijk sowieso die waardecheque. Wij zijn hier vandaag omdat mijn oudste hier eens te gast was met een kinderfeestje en hij wilde er vandaag graag met zijn allen heen. ” En wat valt bij de oudste dan het meeste in de smaak? “Cllimb-in is echt superleuk”, aldus Sven. Dirk vult hem aan: “Ook fijn dat je actief bezig kunt zijn hier. Dat is toch wat anders dan alleen een speeltiuin.”

Zomer Directielid Hanneke Laarakker, die namens de voltallige directie de bloemen en cheque mocht overhandigen, is ontzettend trots op het feit dat er nu al 100.000 gasten het relaxen, springen, spelen en klimmen hebben mogen ervaren. “Het is natuurlijk ontzettend leuk dat we al voor de zomer deze mijlpaal hebben bereikt en niet alleen ik, maar ook mijn mede-directieleden en alle medewerkers zijn ontzettend trots en blij.” Play-in gaat dus met een goede stemming de zomer in. Hanneke Laarakker; “We sponsoren enkele grote voetbal- en hockeytoernooien in de omgeving met mooie prijzen en kortingsbonnen, dus we verwachten veel van de buurtbewoners in de zomer te zien. We beschikken bovendien over airconditioning, dus ongeacht het weer is het dan goed vertoeven bij ons.”

Play-in is gevestigd aan de Hertogswetering 173 in The Wall in Leidsche Rijn en is dagelijks geopend. Er zijn ook speciale activiteiten zoals freerunlessen en trampolinefitness. De family entertainment center is zowel per trein, bus, auto als fiets makkelijk bereikbaar. Play-in is actief op sociale media: onder @playinutrecht.nl is men te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. Trampolinepark Jump-in is ook nog te vinden op Instagram onder @jumpinutrecht.nl. Voor meer informatie kijk op www.playinutrecht.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden