Zondag 20 oktober 2019

ONDERNEMEND Jaarmarkt in Breukelen vol gezelligheid

BREUKELEN > Star Promotions organiseert op zaterdag 15 juni 2019 weer de gezellige jaarmarkt in Breukelen. Heeft u ook zin om een dagje rond te snuffelen op de braderie? Kom dan gerust even langs. De jaarmarkt zal zich plaats vinden op:

• Zaterdag 15 juni van 10:00 – 17:00

Laat u verrassen door het brede assortiment aan artikelen verdeeld over ongeveer 200 kramen. Denk onder andere aan diverse kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en nog veel meer. Voor iedereen iets leuks!

Na het rondsnuffelen op de jaarmarkt kunt u terecht bij de verschillende eetkramen en snack tentjes. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals Grieks, bara’s, loempia, churros, patat en hamburgers. Al dit lekkere eten is verkrijgbaar op de markt. Naast het lekkere eten kunt u ook een lekker drankje bestellen, onder andere een ijskoud glas frisdrank of een warme kop koffie of thee.

Gezellig toch een markt om rond te snuffelen en wat te eten en te drinken? Buiten dit allemaal hebben we ook verschillende attracties. Speciaal voor de kinderen hebben we een draaimolen of zweefmolen. En als ze daar klaar mee zijn hebben we nog grijpkranen met veel verschillende prijzen! Ook hebben wij voor het vermaak van alle mensen muziek op de kerkbrink.

kijk voor meer informatie op de facebookpagina van de jaarmarkt https://www.facebook.com/events/353127541944241/

Zet 15 juni in uw agenda en kom langs op de jaarmarkt in Breukelen!

Gezellig een dagje uit met het gezin!

Voor eventuele vragen zijn wij bereikbaar op 0105243434.

Heeft u suggesties voor de jaarmarkt? Dan mag u ons een belletje geven of een mail sturen naar info@starpromotions.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden