Zaterdag 21 september 2019

ONDERNEMEND Porsche design bij Reyer Lafeber the Optical Society

LEIDSCHE RIJN > Menig voorbijganger vroeg zich af of hij het wel goed zag: een echte Porsche geparkeerd bij Reyer Lafeber, the Optical Society in Stadscentrum Leidsche Rijn.

En inderdaad, na een knap staaltje parkeerwerk door Porsche Centrum Leusden, staat de Porsche 718 Boxster S in de sociëteit geparkeerd. Omringd door Porsche design zonnebrillen, een ware eyecatcher.

De 718 Boxster S heeft een 2,5-liter motor, 4 cilinders en een vermogen van 257 kW/350 pk. De Boxter accelereert van 0 tot 100 km/h in een kleine 4,2 seconden! Porsche is altijd zeer succesvol geweest in de verschillende takken van de autosport, met meer dan 28.000 overwinningen. Vooral bij sportautoraces, zoals de 24 uur van Le Mans en in de Parijs-Dakar Rally, heeft Porsche, meer dan welk ander bedrijf, keer op keer gewonnen. ‘Een bijzonder leuke samenwerking voor ons beiden, wij delen ten slotte dezelfde passie voor mooie dingen,’ aldus Niels Boersma, directeur van Porsche Centrum Leusden. Liezel Lafeber vult aan: ‘iedere week maakt een klant die een Porsche bril heeft aangeschaft een kans op de prijs. De winnaars mogen zelf een middag met de Porsche op pad. Hoe leuk is dat voor vaderdag?’

Reyer en Liezel Lafeber houden van de mooie en goede dingen in het leven en weten kwaliteit op waarde te schatten.

Begin 2018 verkochten zij hun goedlopende optiekzaken in de regio om zich volledig te kunnen focussen op één fantastische nieuwe winkel aan de Parijsboulevard in het Stadscentrum Leidsche Rijn.

Alle kennis, ervaring en liefde voor het vak komen hier maximaal tot hun recht en iedere klant krijgt de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden