Maandag 23 september 2019

ONDERNEMEND Yoga Festival Utrecht zaterdag 6 juli in de Metaal Kathedraal

DE MEERN > Op 6 juli kun je jezelf helemaal opladen tijdens de première van Yogafestival Utrecht. Ook een goed moment om kennis te maken met verschillenden yogastijlen en verschillende yogascholen en docenten uit de regio Utrecht.

Je kunt kiezen uit een groot en divers aanbod van yogalessen. Ook kun je rustgevende, creatieve en leerzame workshops volgen; bijvoorbeeld van een fysiotherapeut of een osteopaat. Er is Qi-Gong, stembevrijding, zentangle, meditatief schrijven, mantra’s zingen, mindfulness een gongbadsessie en nog veel meer.

Verder kan je shoppen op het minimarktje, je laten masseren in het massagestraatje, genieten van live muziek, vegan food en relaxen op de fantastische locatie van de Metaal Kathedraal. Het is de plek om te leren van de beste yogadocenten uit de regio en nieuwe ervaringen en inspiratie op te doen.

Het festival is door het gevarieerde aanbod geschikt voor iedereen. Veel, weinig of helemaal geen ervaring; er is voor iedereen wat. Je kunt je op het festival laten adviseren over een geschikte keuze voor jou.

Kom de bijzondere sfeer proeven en de première van yogafestival Utrecht samen met ons vieren.

Kijk voor het programma en kaartjes op www.yogafestivalutrecht.com

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden