Zaterdag 21 september 2019

ONDERNEMEND Collectie Tom Ford bij Reyer Lafeber The Optical Society

LEIDSCHE RIJN > Inmiddels is het bij veel mensen bekend dat er in de sociëteit van Reyer Lafeber in Leidsche Rijn Centrum altijd wel wat te beleven valt. Ze delen graag de passie en liefde die ze voor hun brillen voelen, met hun klanten.

Dit weekend is daar een mooi voorbeeld van. Reyer Lafeber The Optical Society heeft de gehele collectie van Tom Ford in huis gehaald. Thomas Carlyle Ford is een Amerikaanse modeontwerper, filmregisseur, scenarioschrijver en filmproducent. Hij lanceerde zijn gelijknamige luxemerk in 2006 en was eerder Creative Director bij luxe modehuizen Gucci en Yves Saint Laurent. ‘En zijn brillen, die hij zelf ook draagt, vinden wij natuurlijk helemaal geweldig’, aldus Reyer en Liezel Lafeber. Wat extra aandacht verdient dit weekend, is de ‘private collection’ van Tom Ford. Deze unieke brillen zijn allemaal stuk voor stuk collector’s items. Ze zijn gemaakt van Indische waterbuffelhoorn en aangezien iedere hoorn zijn eigen partoon, kleur en tekstuur heeft, zijn geen twee brillen gelijk. Het is niet voor niets dat het een van de meest succesvolle brillenmerken is op dit moment, met zoveel aandacht voor detail.

U bent van harte welkom op de Parijsboulevard in Stadscentrum Leidsche Rijn, om deze mooie collectie en al het andere moois te komen bekijken en uit te proberen. ‘Wij selecteren de merken die wij verkopen met de grootst mogelijke zorg waarbij kwaliteit, vormgeving, heritage, innovatie en service een belangrijke rol spelen. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van het mooiste dat er op de wereld te koop is’, zo zeggen Reyer en Liezel Lafeber.

Kijk ook op www.reyerlafeber.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden