Zaterdag 21 september 2019

ONDERNEMEND Forien Training & Coaching voor stressklachten

HARMELEN > Sinds januari dit jaar is er in Harmelen een Mindfulness Coaching en Training praktijk geopend onder de naam Forien Training & Coaching.

Forien van den Belt begeleidt in haar praktijk mensen met allerlei stress- en burn-out gerelateerde klachten, of met een algemeen gevoel van ‘is dit het nou?’.

Forien over haar aanpak: ‘Veel mensen denken bij Mindfulness nog aan iets zweverigs terwijl het dat niet is. Het biedt een tegenwicht aan het maar doorhollen wat we massaal doen en waarmee we maar moeilijk kunnen stoppen. In de achtweekse trainingen die ik geef zie ik mensen veranderen, in hoe ze tegen zichzelf en hun keuzes aankijken. Deelnemers realiseren zich dat zij de enige zijn die op de rem kunnen gaan staan en pas dan ruimte kunnen ervaren. Door de oefeningen krijgen deelnemers inzicht in zichzelf, waarom men klachten ervaart en wat men er concreet aan kan doen. Vaak komen er tijdens de training thema’s naar voren die al langer spelen en hardnekkig zijn. Naast de training coach ik daarom ook mensen en help ik hun eigen gedachten te structureren en helder te krijgen wat de volgende stap zou kunnen zijn. Het antwoord zit vaak in mensen zelf, maar het kan fijn zijn als een professional dat proces tijdelijk begeleidt om zo sneller duidelijk te krijgen waar de angel precies zit en hoe je daarmee verder wil.’

Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar Forien Training & Coaching in Harmelen.

Ga voor meer informatie naar de site www.forien.nl of bel voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met 06-46433009.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden