Maandag 16 september 2019

ONDERNEMEND Lens de beste keuze voor je ogen en oren

DE MEERN > Voor je ogen en oren wil je alleen het beste en dan is Lens in De Meern het juiste adres. De specialist in horen en zien heeft in het winkelcentrum Mereveldplein een ruime vestiging met deskundig personeel voor het juiste advies.

Lenzen zijn van origine de specialiteit van Lens dat is nog steeds een belangrijk onderdeel van het optiekbedrijf. ‘Soms zijn oogafwijkingen en vermindering van het zicht door een aandoening lastig te verhelpen en wij zijn dan ook gespecialiseerd in medische lezen. We hebben een goede samenwerking met ziekenhuizen’, zegt Leonie van Lens. En ook kinderen kunnen bij ons terecht. Je merkt de laatste tijd, ook door het te lang en te dichtbij turen op een tablet of smartphone, dat het aantal kinderen met bijziendheid toeneemt. Wij kunnen dat verminderen. Om te voorkomen dat in de toekomst steeds meer mensen problemen krijgen door hun bijziendheid, moeten we nu iets doen. Met een duur woord noemen we dat myopie-controle. De filialen van Lens staan middenin de nationale en internationale ontwikkelingen rondom myopie-controle (Myopiacontrol). Lens neemt actief deel aan verschillende onderzoeken en de resultaten worden direct meegenomen naar de dagelijkse praktijk.’

En je kunt natuurlijk ook gewoon een bril kopen, want de collectie topmerken in de pas verbouwde winkel is groot. En ook voor gehoorproblemen heeft Lens alles in huis met hoortoestellen. Maar het belangrijkste is het vakmanschap bij het meten en het vinden van de juiste oplossing door het klantvriendelijk personeel van Lens in De Meern.

Kijk voor meer informatie op www.lens.nl en maak een vrijblijvende afspraak of loop even binnen op het Mereveldplein.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden