Donderdag 19 september 2019

ONDERNEMEND UltraShape is het veilige alternatief voor liposuctie

WOERDEN > Finesse Bodyline Clinic in Woerden bestaat alweer twaalf jaar! In 2007 was Finesse de eerste kliniek die ging werken met het vergruizen van vetcellen door middel van ultrahoge geluidsgolven. Het Ultimed Contour Concept : Unieke kijk op stofwisseling.

Cor: “Het Ultimed Contour Concept is het veilige, pijnloze alternatief voor een liposuctie. Het is uiterst effectief bij het verwijderen van hardnekkig opgeslagen vet, denk aan love handles, vetophopingen rond de bh-bandjes, een buikje en borstvorming bij mannen. Het is geen operatie, er zijn geen bijwerkingen en het effect is blijvend. Vetcellen die vergruisd zijn, komen niet meer terug, want je maakt maar tot je achttiende vetcellen aan.

Cor: “Onze behandelwijze werkt in vier stappen: eerst wordt de huid voorbehandeld met Velashape-apparatuur om de huid te verstrakken, dan worden met UltraShape de vetcellen vergruisd en vervolgens stimuleren we met Hypoxytherapie de afvoer van de vrijgekomen afvalstoffen via de stofwisseling. We zoeken naar de oorzaak van de vetopslag, die kan liggen in leefstijl, voeding, schildklierproblemen, medicijngebruik, diabetes en hormonale invloeden. We geven dus veel advies, we doen meer dan alleen maar ‘pulsen schieten’.”

Finesse Bodyline Clinic

Pompmolenlaan 19a

3447 GK WOERDEN

T 0348 409 199

W www.finessebodylineclinic.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden