Dinsdag 22 oktober 2019

ONDERNEMEND Smit Schoenen is genomineerd voor De Beste Van Nederland

MIJDRECHT > Smit schoenen is genomineerd voor “De Beste Van Nederland” van de 2600 schoenenwinkels zitten ze bij de laatste 10 wat natuurlijk een top prestatie is!

Er zijn in de loop van de tijd heel veel schoenenzaken omgevallen maar Smit schoenen die als sinds 1936 bestaat is vastbesloten om de 100 jaar vol te maken.

Eigenaresse Jacqueline Smit ziet de toekomst positief tegemoet ondanks dat de tijden enorm veranderd en er zeker niet makkelijker op geworden zijn.

Als je gewoon doet waar je goed in bent en je blijft dicht bij jezelf en je laat je niet gek maken door wat anderen aan het doen zijn of zeggen hoe jij het moet doen dan heb je altijd kans.

Als je ziel in je bedrijf zit en je kan dat overdragen op de mensen die bij en met je werken en je klanten waarderen dat door steeds weer terug te komen is dat de grootste beloning!

Het helpt natuurlijk ook dat we ongelooflijk divers en goed winkelgebied hebben in Mijdrecht met een mix van zelfstandige winkeliers en ketens…

Mijdrecht wordt steeds mooier en dat wordt enorm gewaardeerd door onze klanten die ook steeds meer van buitenaf hier komen winkelen.

RTL 4 heeft de vlog van Smit schoenen en hun tegenstanders 1 en 2 juni uitgezonden en de uitzending wordt 14 juli bij RTL 4 herhaald om 10:50

Degene die de meeste stemmen krijgt is de winnaar. Stemmen kan op https://www.debestevannederland.tv/poll

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden